Puhelimeen linkitettyjen tilien tarkistaminen

Voit tarkistaa puhelinnumerosi tietovuotojen varalta seuraavasti:

1. Avaa Kaspersky-sovellus > Identiteetti > Identiteettivarkaustarkistus.
  2. Lisää puhelinnumero joko syöttämällä se manuaalisesti tai valitsemalla se laitteesi yhteystiedoista.

Varmista, että lisäämäsi numero alkaa +-kirjaimella ja maakoodilla, on 6-20-numeroinen eikä sisällä symboleja, kuten * ja #.

3. Napauta Tarkista vuodot suorittaaksesi ensimmäisen tarkistuksen.

Ennen ensimmäisen tarkistuksen suorittamista sovellus kehottaa sinua lukemaan tietojenkäsittelylausunnon. Hyväksy se käyttääksesi ominaisuutta.

Kun olet lisännyt numerosi, sovellus tarkistaa ne automaattisesti ja säännöllisesti ja varoittaa uusista vuodoista.

Voit tarkastella yksityiskohtaisia tietoja aiemmista ja uusista vuodoista napauttamalla puhelinnumeroa puhelinnumeroluettelossa.

Kuinka muokata yhteystiedon nimeä

On mahdollista tarkistaa automaattisesti vain 50 numeroa kerrallaan. Jos haluat tarkistaa numeron, jota ei ole vielä lisätty, voit poistaa vanhan numeron ja lähettää uuden numeron tarkistusta varten.

Puhelinnumeron poistaminen luettelosta:

1. Avaa Kaspersky-sovellus > Identiteetti > Identiteettivarkaustarkistus.
  2. Napauta pitkään tai pyyhkäise vasemmalle numeroa, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista.

Huomaa, että kaikki Kaspersky-sovellukseen lisäämäsi puhelinnumerot poistetaan, jos peruutat Identiteettivarkaustarkistuksen lausunnon hyväksymisen.